HOBAS PipeLine Januari | Februari 2012

De HOBAS Pipeline viert zijn derde jaar en o voorop te blijven lopen heeft het Pipeline Team voor een nieuw onderwerp gerichte structuur gekozen.


Vanaf deze januari-editie van het bestaan ​​zal een Pipeline nieuwsbrief om de twee maanden verschijnen. Elk nummer bevat een ander onderwerp te beginnen met HOBAS Drinkwatertanks en zal meer informatie omvatten over projecten - zoals extra nieuws over innovaties, certificeringen, testrapporten, etc. Dit moet onze nieuwsbrief voor klanten en zakelijke partners nog interessanter maken om te lezen en van te profiteren.

 

In deze huidige uitgave leert u alles over HOBAS Drinkwatertanks, hun snelle installatie, hun verfijnde modulaire ontwerp en de drinkwater- certificaten hebben we in diverse landen over de hele wereld. We hebben ook een 6 minuten durende video voor u om de snelle en eenvoudige installatie van een drinkwatertank in actie te zien.

 

Als u de HOBAS Pipeline automatisch wilt ontvangen via e-mail, kunt u zich abonneren voor het door het indienen van dit formulier.

 

Veel leesplezier!

HOBAS Benelux BVSubscribe to Newsletter