Welkom op onze vernieuwde website!

We zijn er trots op aan u voor te stellen: een verbeterde navigatie, informatieve en technische product informatie en een uitgebreide referentie database, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele innovaties die u op onze gloednieuwe HOBAS website zult tegen komen. En dit alles is, zoals u misschien al is opgevallen, vorm gegeven in een fris nieuw ontwerp.

 

Er zijn drie mogelijkheden om relevante informatie te vinden. Er is een item toepassingen hier kunt u het brede scala van mogelijke toepassingsgebieden van HOBAS GVK zien. Onder het item producten vindt u de brede waaier van HOBAS producten: van leidingen en hulpstukken tot koppelingen en inspectie putten met gedetailleerde en up to date productspecificatie sheets opgenomen in een overzichtelijk download gebied.

Het item engineering is een technische gids en gericht op planners en ingenieurs en biedt technische ondersteuning voor het opstellen van pijpleidingen, schachten en constructies. Bovendien bevat het de kenmerken en voordelen van de verschillende installatie methoden en geeft het inzicht in de specifieke normen en richtlijnen van HOBAS GVK producten.


Neemt u eens een ​​kijkje op onze uitgebreide download pagina voor als u op zoek bent naar bijvoorbeeld brochures, hier heeft u de mogelijkheid deze direct online in te zien. Een multimedia pagina, gebaseerd op de laatste HTML5 technieken, met de genoemde referentie database met projectgegevens, case studies en foto materiaal van HOBAS. Dit alles staat tot uw beschikking in het service menu.

 
Veel plezier met surfen!
Uw HOBAS Benelux teamSubscribe to Newsletter